MHT Group

PRIBOR I DODACI ZA KARTICE

Živimo u veoma dinamičnom poslovnom okruženju, zbog čega se dešava da se kartice za identifikaciju zagube ili se sa svakodnevnom upotrebom pohabaju i oštete.

Ukoliko vam se dešava da gubite dosta novca i vremena na ponovno naručivanje već urađenih kartica, a koje su se izgubile ili oštetile, nudimo vam jedinstveno rešenje u vidu dodataka za kartice.

Ovo praktično rešenje se ogleda u raznolikoj ponuditi koja će adekvatno zaštititi kartice od spoljašnih faktora i uvek vam biti pri ruci.

DRŽAČI KARTICA

Držači kartica su plastične futrole koje štite karticu od uvijanja ili fizičke štete i olakšava identifikaciju njenog vlasnika. Koriste se na različitim događajima kao što su konfenrencije, seminari ili izložbe koje zahtevaju pristup sa kompanijskim ID karticama ili pristupnim značkama. One su napravljene od polikarbonata i vinila, podobne za teške uslove rada i veoma otporne, a mogu biti zakačene za okovratne trakice, vezice i priveske.

PRIVESCI

Kao još jedan dodatak karticama tu su i privesci, koji se prave od visoko kvalitetnih materijala, a nude se u više boja, širina i prikački. Na njima se može odštampati logo kompanije, kao i tekstovi po vašoj želji. U ponudu smo uvrstili okovratne trakice i spajalice u nekoliko oblika.

  
 
 
 
 

PAKOVANJA

Asortiman smo proširili i sa pakovanjima za kartice, koja se prave od kartona visokog kvaliteta. Koriste se za skladištenje i čuvanje kartica dok ih klijent ne preuzme ili kao estetsko-informativni detalj, odnosno mogu se koristiti kako bi se na njima ispisali uslovi korišćenja ili druge korisne informacije za osobu koja će koristiti karticu. Dodatno, MHT Group vrši uslužno pakovanje, obezbeđivanje i pozicioniranje holografskih (barkod) nalepnica na pakovanju.