DIGITALNI MARKETING

Naš partner @Kickassgrowth je kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti digitalnog marketinga.

SEO SERVICES

Da li ste znali da prve tri rangirane internet stranice na Google-ovom pretraživaču dobijaju 60% svih korisničkih klikova? Naime, naš cilj jeste da se postaramo da vaše poslovanje na kraju bude poput tih top strana – prvi na internetu.

Content Making

Ako želite da stvarno inspirišete i motivišete vašu publiku kako bi ih zadržali,treba da kreirate zaista neodoljivu i primamljujuću priču o vašem preduzeću. Srećom, mi znamo kako to da uradimo za Vas.

Paid Advertising

Kako popularna škola misli ide, što više dajete, to više dobijate. Ista logika može se primeniti na plaćeni marketing. Problem sa plaćenim marketingom je taj što je prilično lako izgubiti veliki deo svog budžeta ako niste dovoljno pažljivi ili iskusni. Srećom, tu smo da Vam pomognemo da ne napravite takvu grešku.

Social Media Marketing

Da, suština društvenih mreža jeste u tome da vaši korisnici pričaju o vama, ali je takođe i njihovo posećivanje internet stranice, kao i jačanje vašeg onlajn prisustva. Ovaj kamen temeljac, koji pravimo zajedno, predstavljaće Integralni deo poboljšanja vašeg poslovanja.

Email Marketing

Sa skoro 91% korisnika koji proveravaju svoju e-poštu svaki dan, definitivno ćete želeti da pokušate da pretvorite neke od njih u svoje lead-ove. Sa dobro skrojenim email-ovima, mi smo tu da priskočimo u pomoć.