UREĐAJI ZA KONTROLU PRISTUPA I EVIDENCIJU RADNOG VREMENA

Za većinu kompanija kontrola pristupa igra ključnu ulogu kada je u pitanju bezbednost poslovnog prostora, dok su izveštaji sistema za evidenciju radnog vremena postali od veoma velikog značaja za sektor ljudskih resursa i računovodstva svake kompanije.

MHT Group je generalni distributer FingerTec terminala za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, kao i hibridnih uređaja koji istovremeno vrše obe funkcije.

Naši savremeni uređaji, pored RFID i MiFare kartica i lozinki, mogu da očitavaju i biometrijske podatke korisnika kao što su otisak prsta i prepoznavanje lika.

IZUZETAN KVALITET I POVOLJNE CENE

Naši terminali su izuzetnog kvaliteta i imaju stabilan i dugačak vek trajanja. U okviru asortimana nudimo i uređaje koji mogu funkcionisati van kancelarijskog prostora i napravljeni su da istrpe i najsnažnije eksterne faktore.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Naši terminali su laki za instalaciju i mogu se povezati bilo gde u okviru vašeg poslovnog prostora. Potrebno je samo da u okolini postoji izvor struje i lokalna internet mreža.

JEDNOSTAVNI ZA KORISNIKE

Terminali su brzi, pouzdani, intuitivni i što je najvažnije, ne ometaju kretanje u poslovnom prostoru.

JEDNOSTAVAN ZA PODEŠAVANJE

Proces dodavanja novih zaposlenih, odobravanje ili ograničavanje pristupa je od sada veoma lak. Naš tim će vam nakon inicijalnog podešavanja po vašim zahtevima objasniti kako da samostalno upravljate ovim sistemom, brzo, efikasno i jednostavno.

PREGLEDNI IZVEŠTAJI

Obračunavanje zarada i honorara, podešavanje dnevnice za smene i rada za vreme praznika se sa našim sistemom mogu automatizovati i znatno vam olašati upravljanje resursima.

MODULARNOST

Sistem je prilagodljiv. Kako raste vaš biznis tako i naš sistem može kasnije da se, postepeno i po potrebi, dogradi sa novim terminalima i modulima.

BESPLATAN SOFTVER

Uz naše terminale dobijate i trajno besplatan softver, bez pretplate na određeni period i bez obzira na broj korisnika.

PRIVATNOST

Mi veoma cenimo privatnost, stoga samo vi možete pristupiti i upravljati ličnim podacima korisnika koji se nalaze u okviru vaše baze podataka.