PLASTIČNE KARTICE

Štampane plastične kartice za sve grane industrije: hotelske kartice, ID kartice, Loyalty kartice, poklon kartice, vizit karte i mnoge druge.

Kartica.rs je jedan od prvoosnovanih brendova MHT group-e, koji danas obiluje dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji plastičnih kartica.

Šta mi radimo?

Proizvodimo najlepše u najkvalitetnije plastične kartice zajedno sa Vama. Imamo 18 godina iskustva kada je u pitanju štampa na plastici, a glavni cilj nam je da izuzetno komplikovanu tehnologiju štampe prilagodimo vašim željama i tako zajedno napravimo najlepšu karticu. Najbitnije nam je da Vam proces nabavke učimo jednostavnim i da budete zadovoljni rezultatom na kraju.

Kako mi radimo?

Za nas je bitno da svaka kartica bude kvalitetna i da njen izgled privlači pažnju. Počevši od dizajna pa do samog pakovanja i prezentacije kartice, pridajemo značaj svakom procesu koji je neophodan za štampu kartica. Mi radimo zajedno sa Vama.

stampanje plasticnih kartica, izrada i štampane plastične kartice

Svratite kod nas na kafu!

Program lojalnosti kartica

Mi nismo velika korporacija, što ne znači da nismo do sada odgovarali na zahveve velikih baja, već da imamo jednostavan pristup u komunikaciji sa klijentima. Kod nas ne dolazite na sastanak već na kafu.

Možete doći i na početku samog projekta, bez dizajna. Dovoljno je da  imate viziju za projekat koji uključuje karticu. 

              Mi se na toj kafi nećemo diviti vašem dizajnu ako mislimo da to neće ispasti dobro na plastičnoj kartici. 
              Mi se nećemo složiti sa vašim pristupom za program lojalnosti ukoliko vidimo rupe.

Učestvovali smo u brojnim projektima oko kartica i programa lojalnosti i ne suzdržavamo se da podelimo naše znanje i iskustvo. Vaša plastična kartica i projekat oko nje su isto tako i naš proizvod i projekat na koji želimo da smo ponosni.

Štampanje plastičnih kartica

Izuzetan kvalitet je glavna odlika naše plastične kartice. Kako bi krajnji proizvod bio najbolji potrebna je visoko-tehnološka oprema za štampu i laminaciju, pažljivo rukovanje materijalom i izuzetno kvalitetna štampa (213-240 lpi). To podrazumeva da su svi elementi dizajna jasni i precizni (tačno na mestu na kom treba da budu). Dodaci, kao što su lak, mat ili zlatotisak učiniće da se detalji na vašoj kartici istaknu i da celokupnom dizajnu daju novu dimenziju.

Personalizacija plastičnih kartica

Štampanje ličnih podataka i serijskih identifikatora su sastavni deo proizvodnje plastičnih kartica i njihovih pratećih elemenata. Možemo vam ponuditi širok spektar tehnologija za štampanje imena, serijskih brojeva, barkodova, QR kodova, PIN kodova prekrivenih greb-greb folijom, fotografija u boji. Snimanje podataka na magnetne trake, beskontaktne i kontakt kartice. Reljefna i ravna personalizacija.

Dizajn plastičnih kartica

Dobar dizajn plastičnih kartica nije samo lepa vizija. Kombinuje kreativnost, specifične tehnologije štampe, mogućnosti prilagođavanja i znanje digitalnih tehnologija za njihovu primenu. Dugogodišnje iskustvo u štamparskoj industriji nam omogućava da stvorimo dizajn koji je u potpunosti u skladu sa mogućnostima tehnologija štampe za plastične kartice i tako garantuje izuzetnu realizaciju.

Pakovanje plastičnih kartica

Ponekada je potrebno da vaša kartica bude deo paketa koji sadrži drugi reklamni materijal, liflete, brošure, pristupnice i da bude u atraktivnom pakovanju. MHT Group nudi specijalno izrađene kartonske ambalaže specijalnog oblika, načina sklapanja i dizajna za sve namene. Možemo vam ponuditi gotova rešenja ili napraviti nešto jedinstveno. Kompletno rešenje sadrži plastičnu karticu, brošuru, pristupnicu i drugi marketinški materijal koji je adekvatno spakovan i spreman za distribuciju.

Plastične kartice - Kovertiranje

Ukoliko vam je potrebno da kupcima izdajete svoje kartice smeštene u okviru propratnog pisma u koverti, imamo rešenje za vas. Rado ćemo zajedno razgovarati o tome koje su mogućnosti i šta bi bilo najpogodnije za vas. MHT Group nudi sveobuhvatno rešenje za kovertiranje plastičnih kartica (mailing), počevši od dizajna i proizvodnje kartice, pisma, koverte i pratećih reklamnih materijala,  personalizacije kartica, pisma ili koverte, njihove provere, lepljenja karticu na pismo, savijenja i sklapanja.

Kako poručiti

Svratite kod nas na kafu

Njegoševa 8, sprat 5
Beograd, Vračar

Pošaljite upit

sales@kartica.rs

Pozovite

+381 62 789 271

Preko kontakt forme

Blanko PVC kartice

MHT Group pruža bogat izbor blanko PVC kartica koje možete prilagoditi svojim specifičnim zahtevima. Sve naše kartice su proizvedene u Evropskoj Uniji i usklađene su sa prestižnim ISO/IEC 7810:2003 standardima za plastične kartice, garantujući Vam vrhunski kvalitet štampe svaki put. Posebno su dizajnirane da budu izuzetno elastične, što ih čini otpornim na pucanje čak i kada su izložene intenzivnom savijanju.

Dodatno, naše kartice imaju izraženu belinu i savršeno laminiranje, bez ikakvih nepravilnosti koje bi mogle uticati na izgled Vaše štampe. Bilo da tražite standardne, obojene, prozirne ili kartice specifičnih dimenzija, u našoj ponudi ćete pronaći idealne blanko plastične kartice za sve Vaše potrebe.

Rfid Kartice Dizajn

RFID kartice

MHT Group nudi širok asortiman ovih kartica, prilagođen različitim potrebama i aplikacijama. Naše RFID kartice su visokog kvaliteta, dugotrajne i pružaju pouzdanu funkcionalnost.

  • Frekvencija: Naše kartice rade na različitim frekvencijama, uključujući 125kHz, 13.56MHz i UHF.
  • Tipovi čipova: Nudimo različite tipove čipova, uključujući EM, Mifare, Legic, HID i mnoge druge.
  • Prilagodljivost i Dizajn: Svaka organizacija je jedinstvena, a tako i njene potrebe. U PVC Kartice nudimo mogućnost prilagođavanja RFID kartica vašim specifičnim zahtevima. Bilo da je u pitanju štampanje logotipa, bar-kodova, QR kodova ili bilo koje druge personalizacije, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne.
  • Kvalitet i Pouzdanost: Naše RFID kartice su proizvedene koristeći najnoviju tehnologiju, garantujući dugotrajnost i pouzdanu upotrebu. Svaka kartica prolazi kroz rigorozne kontrole kvaliteta kako bi osigurala optimalnu funkcionalnost.

Bilo da vam je potrebna RFID kartica za kontrolu pristupa, identifikaciju zaposlenih, plaćanje ili neku drugu primenu, MHT Group je pravo mesto za vas. Kontaktirajte nas za više informacija i ponudu.

Plasticne kartice CENA

Cena plastičnih kartica zavisi od mnogih faktora, pa je teško dati univerzalnu procenu bez detaljnijeg uvida u specifične zahteve. Evo nekoliko ključnih aspekata koji mogu uticati na konačnu cenu:

  • Obim Narudžbine: Naručivanje veće količine kartica često donosi povoljnije cene po jedinici zahvaljujući ekonomskim prednostima većih serija.
  • Metod Štampe: Cena se može razlikovati u zavisnosti od odabrane tehnike štampe.
  • Izbor Materijala: Različiti materijali mogu doneti varijacije u ceni.
  • Dizajn i Boje: Kompleksniji vizuelni elementi mogu uticati na troškove.
  • Specijalne Opcije: Dodaci kao što su RFID čipovi, magnetne trake ili personalizovane informacije poput bar kodova mogu povećati ukupnu cenu.

Za tačnu procenu troškova, preporučujemo da nas kontaktirate sa svim relevantnim informacijama o Vašoj narudžbini. Naš stručni tim će Vam pružiti sve potrebne informacije i savete kako biste dobili najbolju vrednost za uloženi novac.

Tags: Cena plastičnih kartica, Izrada plastičnih kartica

Rok Izrade Plasticnih Kartica

Plastične Kartice i Rok Izrade: Vreme potrebno za izradu plastičnih kartica može se razlikovati u zavisnosti od izabrane metode štampe, obima narudžbine i specifičnih dodataka. Ukoliko se koristi direktna štampa na karticama, kao što je to često kod ID kartica, izrada može biti gotova za samo jedan radni dan.

Za tradicionalnu ofset štampu, rok izrade može trajati od nekoliko dana do nekoliko nedelja, zavisno o količini, dizajnu i dodatnim obradama. Za najtačniju procenu vremena izrade, preporučujemo da nas direktno kontaktirate sa svim informacijama o Vašoj narudžbini.