SISTEMI ZA REGISTRACIJU I KONTROLU PRISTUPA NA DOGAĐAJIMA

Sistem kontrole pristupa je razvijen tako da vaš specijalni događaj od samog početka ostavi pozitivan utisak na sve posetioce. Naša savremena tehnologija i ljubazno osoblje pruža nesmetan ulazak na vaš događaj bez stvaranja redova i nervoze, čineći celokupno prisustvo jako prijatno. Osim toga, sa izveštavanjem u realnom vremenu i našim dugogodišnjim iskustvom, pružamo vam korisne informacije i rešenja za jednostavno i dinamično upravljanje resursima i poboljšanje bezbednosti.

Naš sistem je potpuno prilagodljiv, bez obzira na količinu ulaznih informacija. Dodatno, možete kontrolisati i pristup unutar samog događaja na određenim lokacijama kao što su VIP zone, lože i parteri.

Naša rešenja za registraciju i potvrdu prisustva su fleksibilna i jednostavna za korišćenje. Omogućavaju kontrolu pristupa gde god da se nalazite, bilo da je to na temperaturama ispod nule ili na 2000 metara nadmorske visine u snegu, na vrućini ili u formalnoj sali u hotelu sa 5 zvezdica. Takođe, sistem radi potpuno samostalno – nezavisno od pozicije i infrastrukture objekta.

Web

administratorski

portal

Jednostavno i brzo dodavanje novih korisnika. Portal nudi informacije u pravom vremenu o broju posetilaca i njihovim aktivnostima.

Samostalni

kontrolni

uređaj

Intuitivan, brz i potpuno prilagodljiv, samostalni kontrolni uređaj radi potpuno nezavisno od infrastrukture objekta u kome se događaj odvija.

Mobilna

aplikacija za

kontrolu

Mobilna aplikacija i uređaj za brzo, ručno i beskontaktno očitavanje akreditacija. Bez ograničenja broja uređaja u sistemu.

DREAM TEAM

Pored našeg sistema za registraciju i kontrolu pristupa želimo da vam pružimo celokupno iskustvo. S tim u vezi, nudimo vam naše osoblje koje je uvek spremno i adekvatno pripremljeno za bilo koji tip događaja. Konstantno ljubazni i prijatni za saradnju, naše osoblje će vam pomoći da besprekorno sprovedete događaj iz vaših snova.

KOMPLETNA PONUDA

Kako bismo upotpunili uslugu, pored same kontrole pristupa, pružamo i uslugu registracije i proizvodnje akreditacija (u obliku PVC kartica sa RFID tehnologijom), kao i dodataka koji idu uz ulaznice (holdere, okovratne trakice i drugo).

REGISTRACIJA

Ukoliko je potrebno, registracija se može odvijati i na samom događaju, odnosno pružamo vam mogućnost da ulaznice proizvedemo i personalizujemo na licu mesta, ali isto tako po vašoj želji možemo izvršiti registraciju pre događaja i poslati akreditacije poštom.

DODATNE USLUGE

  • Informacije o učesnicima koji su prisustvovali događaju kao i vreme njihovog dolaska
  • Dočekivanje VIP gostiju
  • Jednostavno dodavanje novih gostiju za vreme dogadjaja
  • Brendiranje
  • Oblik

Studije slučaja - Kopaonik biznis forum

0
UČESTNIKA
0
PANELA
0
DANA

Kopaonik biznis forum (takođe poznat kao „Srpski Davos”), koji svake godine organizuje Savez ekonomista Srbije, okuplja preko 1300 preduzetnika, političara i novinara. U toku 4 dana planirano je je 27 panela koji se paralelno odvijaju u dve velike sale sa više ulaza u sklopu hotela ,,Grand’’ na Kopaoniku.

Postavljeni izazovi:

  • Posetioci ulaze bez akreditacije
  • Veliki redovi tokom registracije i ulaska posetilaca na panelima
  • Veliki broj ulaznih tačaka
  • Paralelno odvijanje panela na dve lokacije

Pristup MHT Group-a

Svesni smo da se na Kopaonik biznis forumu okupljaju uticajni preduzetnici i političari iz zemlje i inostranstva, kao i činjenice da je „vreme = novac”. Želeli smo da maksimizujemo efikasnost, stoga smo još prvog dana povećali broj osoblja koji je bio angažovan za registraciju učesnika foruma kako se ne bi stvarali redovi.

Naše osoblje je prvenstveno iz bezbednosnih razloga i na prijatan i ljubazan način, kao i uvek, odbijalo pristup bilo koga bez validne akreditacije, što je našem klijentu znatno povećalo prihode.
Tokom događaja ostali smo fleksibilni i temeljni, pa tako i uspeli da našem klijentu olakšamo deo organizacije u nekim nepredviđenim okolnostima. Štaviše, kao što je dogovoreno, sve ulazne tačke su bile pokrivene tokom čitavog trajanja foruma, a na taj način smo postigli bezbednost svih učesnika i nesmetano odvijanje samog događaja.