NAŠI PARTNERI

Semargal isporučuje visoko kvalitetno softversko rešenje i development usluge za klijente širom sveta i iz različitih industrija. U saradnji sa njima, naš tim koristi naprednu metodologiju i svoju tehnološku ekspertizu kako bi prilagodili svoje usluge potrebama klijenta. Bez obzira da li ste privatno ili pravno lice, Semargal i MHT Group su tu da pruže potpuno bezbedno rešenje i kao i neophodan hardver i softver za upravljanje koji vam mogu biti potrebni. Semargal i MHT Group imaju za cilj da razumeju ko su kupci, koje su njihove potrebe i pronađemo ispravna rešenja.

Bez obzira da li ste privatno ili pravno lice, Semargal i MHT Group su tu da pruže potpuno bezbedno rešenje i kao i neophodan hardver i softver za upravljanje koji vam mogu biti potrebni. Semargal i MHT Group imaju za cilj da razumeju ko su kupci, koje su njihove potrebe i pronađemo ispravna rešenja.

Kickassgrowth je digitalna marketinška agencija sa dokazanim uspehom, koja već godinama radi sa velikim brojem domaćih i međunarodnih klijenata. Agencija je osnovana 2016. godine sa sedištem u Beogradu, a danas nudi različite usluge digitalnog marketinga, od kojih su neki i SEO, UI i UX dizajn, ICO i blockchain marketing.

Tim čine stručnjaci iz oblasti marketinga, Search Engine optimizacije (SEO), content marketinga, plaćenih medija i društvenih mreža, koji zajedno sa talentovanim dizajnerima i web developerima teže da pronađu nove i kreativne načine za ostvarivanje uspeha u projektima i poslovanju. Kickassgrowth udruženim snagama pomaže preduzećima da postignu održivo i kontinuirano i jedinstveno digitalno prisustvo sa sjajnim rezultatima.