DIZAJN
PLASTIČNIH
KARTICA

Profesionalni dizajn svih vrsta loyalty, hotelski, članskih i drugih vrsta plastičnih kartica  usklađen sa tehničkim karakteristikama tehnologija štampe na plastici.

DIZAJN
ID
KARTICA

Identifikacione kartice su prvo što vaši klijenti uoče kada dođu kod vas. Oni prikazuju vaš odnos prema vašoj kompaniji i zbog toga zaslužuju posebnu pažnju. Verujte našem iskustvu zato što ćemo učiniti da vaše identifikacione kartice izgledaju jedinstveno i atraktivno.

DIZAJN
LUKSUZNIH
VIZIT KARTI

Vizit karta predstavlja brend vaše kompanije. Ona na prvi utisak uliva poverenje vašim potencijalnim klijentima i daje im do znanja da je vašem poslovanju kvalitet na prvom mestu. Ukoliko želite da ovaj prvi utisak bude jednistven, onda su naše luksuzne, plastične vizit karte pravi izbor za vas.

DIZAJN
REKLAMNOG
MATERIJALA

Dizajn za štampani materijal – flajeri, brošure, posteri, časopisi, magazini, pakovanja, etikete, roll-up baneri, bilbordi i drugo. Sve što vam je potrebno, napravljeno profesionalno u svakom aspektu grafičke i tehničke realizacije, spremno za štampu. 

WEB
DESIGN

Web dizajn radimo sa posebnim užitkom, a sudeći po rezultatima, radimo ga dobro 😉

Ne bavimo se projektima sa niskim budzetom, zato što to ne bismo radili za sebe. Za nas je važno da vaš sajt izgleda sjajno, da radi i izgleda dobro na mobilnim uređajima. Još važnije je da bude koristan i da bude bogat kvalitetnim sadržajem za korisnike kako bi u svakom trenutku mogli da vas pronađu. Sve vezano za jedan cilj, a to je da vam web stranica donese novac.

VIDEO
PREZENTACIJE

Jedna slika govori više od hiljadu reči, a video govori u milionima slika. Bilo to da imate kompleksan proizvod koji treba objasniti ili želite da vaš proizvod bude prikazan u najlepšem svetlu after effects-a imamo rešenje za vas.

Za više od 20 godina iskustva naučili smo mnogo stvari ali jedna je najbitnija – dizajn reklamnog materijala nije apstraktna umetnost, ali put koji treba preći da bi se ideja pretočila u dobro realizovan reklamni proizvod je dugačak.

Da li Vaš dizajn odgovara na ova glavna pitanja?

Zašto?

Dizajn vašeg reklamnog materijala treba da bude smislen, svaki detalj treba da sadrži poruku, a svaka upotrebljena boja treba da govori o vašoj ideji.

Gde?

Za koje medije je namenjen, kakve su mogućnosti određenih medija i kako ih maksimalno iskoristiti.

Kako?

Kako treba da bude pripremljen vaš reklamni materijal sa tehničkog aspekta u skladu sa specifičnostima određenog medija.

Koliko?

Kolika je cena dizajna i šta je uključeno – Dizajn kao tehničku pripremu za štampu ili dizajn kao grafičko rešenje, koje mora biti prilagođeno za pripremu za štampu.

ISKORISTITE

naše iskustvo

Biće nam zadovoljstvo da ga podelimo i zajedno realizujemo vaše ideje.