O KOMPANIJI

MHT Group je specijalizovana u pružanju visoko-tehnoloških rešenja za izradu, personalizaciju i upotrebu svih vrsta plastičnih kartica: od lojalti sistema, preko RFID, do sistema kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Dodatno, našu grupaciju čini partnerstvo tri kompanije, MHT-Group d.o.o., Kickassgrowth d.o.o. i Semargal Ltd., što nam omogućava svestranost i kvalitet u pružanju usluga.

Svoju delatnost MHT Group je započela 2014. godine bazirajući se na izradi PVC kartica.

Kartice su naš početak i proizvod kojim se ponosimo, pre svega zbog kvaliteta izrade, kome smo uvek davali najveći značaj. Stoga, kao tada, tako i sada kada se naš asortiman znatno razgranao, pažljivo proveravamo svaku karticu i zadržavamo isti odnos kako prema kvalitetu svakog našeg proizvoda tako i usluge.

Osluškivali smo potrebe naših klijenata, jer nam upravo ove informacije omogućavaju da se razvijamo i usavršavamo naš asortiman. Shodno tome, 2015. godine smo postali generalni distributer kompanije Sirma Solutions koja nam je omogućila da svojim klijentima ponudimo Loyax, platformu lojalnosti koja može biti prilagođena potrebama svakog klijenta bez obzira na veličinu preduzeća i delatnost kojom se bave.

Zatim, 2017. godine postajemo generalni distributer kompanije FingerTec, čime smo obogatili naš asortiman uređajima za kontrolu pristupa i praćenja radnog vremena.

Uočilii smo potrebu za sistemom za registraciju i kontrolu pristupa na događajima i zajedno sa kompanjom Semargal, danas partnerom naše grupacije, razvili smo samostalno softversko i hardversko rešenje. Ovaj sistem služi za registraciju i kontrolu pristupa na dogadjajima, što nam je dalo ideju da naknadno kreiramo i Fitness power, odnosno sistem za kontrolu pristupa i upravljanje klijentima fitnes centara.

Program lojalnosti je samo jedan deo marketinških usluga koji danas pružamo. Naime, 2017. godine marketinška agencija Kickassgrowth je postala deo naše grupacije, koja je pored ostalih oblasti, specijalizovana i za digitalni marketing. Danas, mi delimo kancelarijski prostor i zajedničkim snagama kreiramo i sprovodimo kompletnu ponudu za sve marketinške zahteve klijenata, koji postaju veoma traženi.

2018. godine smo postali generalni dustributer ACS uređaja i na taj način smo upotpunili asortiman i tehnologiju iza kartica, koja se primenjuje u svim granama industrije.

Naš glavni fokus je da pružimo pomoć preduzećima i podelimo naše znanje o načinima kako da poboljšaju svoje poslovanje, pruže bolju zaštitu klijenata, privuku više klijenata i vežu ih za svoju kompaniju koristeći proizvode koje nude. Naš primarni poslovni plan je B2B, što nas ne ograničava da uvek tragamo za daljim unapređenjem poslovanja i pratimo potrebe tržišta, kako bismo klijentima obezbedili samo najbolje.

Pored proizvoda, mi konstantno unapredjujemo ponudu i proširujemo našu delatnost kroz različite usluge. Danas nudimo kompletna rešenja za organizaciju događaja, lojalti program, dizajn brenda i uvek nastojimo da se prilagodimo potrebama klijenta kako bi im olakšali deo organizacije ili obavili kompletnu uslugu u njegovo ime.