Dodatna oprema za kartice

Decor

MHT Group vam nudi širok spektar inovativnih rešenja za vaše potrebe u vezi sa identifikacionim karticama i dodatnom opremom. Naš asortiman obuhvata:

  1. Držači za ID kartice: Od klasičnih modela do modernih dizajna, naši držači pružaju pouzdanu zaštitu i praktično nošenje vaših kartica.

  2. Ulošci za ID kartice: Uz naše uloške, kartice će biti čuvane od habanja i oštećenja. Nudimo različite veličine i materijale kako bi vaše kartice ostale u savršenom stanju.

  3. Okovratne trake: Naše udobne i sigurne okovratne trake omogućavaju vam da kartice nosite oko vrata na praktičan način, olakšavajući pristup i identifikaciju.

  4. Jojo držači za ID kartice: Fleksibilni i praktični, naši Jojo držači omogućavaju brz pristup karticama, čineći njihovo korišćenje još efikasnijim.

  5. Magnetni držači za ID kartice: Elegantni i efikasni, magnetni držači omogućavaju vam da kartice brzo pričvrstite na odeću bez oštećenja.

Uz našu dodatnu opremu, vaše kartice postaju ne samo funkcionalne, već i estetski prijatne. Naš cilj je unaprediti vaše iskustvo u radu, studiranju ili događanjima putem pouzdanog i inovativnog pribora za kartice.

Dodatna oprema za kartice tipa držači kartica, okovratne trake
Držači Kartica

DRŽAČI KARTICA

Držači kartica su plastične futrole koje štite karticu od uvijanja ili fizičke štete i olakšava identifikaciju njenog vlasnika. Koriste se na različitim događajima kao što su konfenrencije, seminari ili izložbe koje zahtevaju pristup sa kompanijskim ID karticama ili pristupnim značkama. One su napravljene od polikarbonata i vinila, podobne za teške uslove rada i veoma otporne, a mogu biti zakačene za okovratne trakice, vezice i priveske.

Privesci Za Kartica, okovratne trake

PRIVESCI

Kao još jedan dodatak karticama tu su i privesci, koji se prave od visoko kvalitetnih materijala, a nude se u više boja, širina i prikački. Na njima se može odštampati logo kompanije, kao i tekstovi po vašoj želji. U ponudu smo uvrstili okovratne trakice i spajalice u nekoliko oblika.

PAKOVANJA

Asortiman smo proširili i sa pakovanjima za kartice, koja se prave od kartona visokog kvaliteta. Koriste se za skladištenje i čuvanje kartica dok ih klijent ne preuzme ili kao estetsko-informativni detalj, odnosno mogu se koristiti kako bi se na njima ispisali uslovi korišćenja ili druge korisne informacije za osobu koja će koristiti karticu. Dodatno, MHT Group vrši uslužno pakovanje, obezbeđivanje i pozicioniranje holografskih (barkod) nalepnica na pakovanju.