LUKSUZNE VIZIT KARTE

Klijent
Kickass Growth

Kombinovana štampa

Blesavi i duhoviti dizajn ove vizit karte je izuzetno adekvatan za ovaj mladi tim koji se bavi marketingom prventveno u IT industriji. 

Klijent
Semargal (Black)

Termalna štampa

Jedinstven i raskošan dizajn sa crnom osnovom, lakom i zlatinm detaljima. Suptilnost se nije tražila za ovaj dizajn, već da prvi utisak ostavlja bez daha. 

Klijent
Advokatska kancelarija

Termalna štampa

Odmerena i nežna biserna osnova ostavlja prostor za galmurozno isticanje detalja i logotipa u zlatnoj boji.

Klijent
Simpo

Digitalna UV ofset štampa 

Superiorno kvalitetna digitalna štampa omogućava da boje na ovoj vizit karti budu jarke i tople. Detalji u obliku samih proizvoda su jasni i oštri i postignuti su zahvaljujući ovoj kvalitetnoj tehnologiji.

Klijent
iFix Black

Termalna štampa​ 

Baš kakvi su i Apple proizvodi, dizajn ove vizit karte je uliva poverenje u kvalitet proizvoda i usluge. Crna mat kartica sa gracioznim sivim i suptilnim lakiranim detaljima.

Klijent
iFix (White)

Termalna štampa​ 

Nežnija varijanta ovog dizajna sa bisernom osnovom i suptilnim belim detaljima ostavlja prostora da se istakne logo u moćnoj srebrnoj boji.  

Klijent
DGMA

Digitalna UV ofset štampa 

Otmen dizajn sa jarko crnom štampom kako bi se postigao snažan korporativni izgled. Plavi detalji logotipa se izuzetno lepo uklapaju i ističu u ponoćno-crnoj boji.

Klijent
Hotel Mona

Termalna štampa​ 

Plastična vizit karta sa biserno belom osnovom. Elegantna, sofisticirana i jednostavna. Less is more.

Klijent
Schonherr

Termalna štampa​ 

Crna luksuzna vizit karta sa mat laminacijom, srebrnom metalik i crnа folija. Intezivna i reprezentativna – baš kao i ova advokatska kuća.

Klijent
Marin Gilezan

Termalna štampa​ 

Za Marina i njegovu delatnost smo smatrali da kartica bude posebno interesntna i ukrašena matematičkim formulama. Detalji su izvedeni koristeći lak, a srebrnom bojom su istaknute važne infromacije.

Klijent
Agencija Nana

Termalna štampa​ 

Dzajn je prilagođen da isprati dizajn logotipa i prilagođen je da bude umeren, otmen ali u isto vreme i kreativan i moderan. Baš kao što je i sama agencija Nana.

Klijent
Advokat Grubić

Termalna štampa​ 

Kreativno dizajnersko rešenje za vizit karu bez logotipa. Elementi su usklađeni i odgovaraju delatnosti poslovanja.Ukrašeni su belim lakom i zlatnim detaljima.

Klijent
Instagram NFC vizit karta

Termalna štampa​ 

Plastična vizit karta na beloj osnovi, sa NFC čipom. Kartica prosleđuje direktno na Instagram profil vlasnika putem NFC komunikacije ili putem QR koda na poleđini. QR kod na prednjoj strani sadrži sve detalje o kontaktu za lice i koristi se za automatski dodavanje kontakta u telefon.

Klijent
Linkedin NFC vizit karta

Termalna štampa​ 

Plastična vizit kartica na beloj osnovi, sa ugrđenim NFC čipom. Kartica prosleđuje direktno na Linkedin profil-u putem NFC komunikacije ili putem QR koda na poleđini. QR kod na prednjoj strani sadrži sve detalje o kontaktu i koristi se za automatsko čuvanje kontakta u telefon.

Klijent
IFT

Termalna štampa​ 

Na zahtev klijenta, vizit karta se izrađuje kao imitacija standardne bankarske kartice, slične debljine, magnetna traka, imitacija čipa i reljefnih karaktera. Nije baš praktična za vizit kartu zbog svoje debljine, ali u potpunosti odgovara viziji klijenta.

Klijent
Toca band

Termalna štampa​ 

Izuzetno razdragan i veseo dizajn vizit karte ostavlja prostor otmen odabri boja u kombinaciji mat crne osnove i srebrnih detalja.

Klijent
Planeta Prost (Bronze)

Termalna štampa​ 

Graciozna bronzana osnova kartice sa crvenim detaljima ostavlja utisak topline i elegancije. Poseban efekat se stiče prelamanjem svetlosti na bronzanoj površini kartice.

Klijent
Planeta Prostor (White)

Termalna štampa​ 

Jarka crvena boja loga na odmerenoj bisernoj osnovi se ističe, baš kako treba. Detalji su izvanredno uklopljeni i razbijaju monotonost.    

Klijent
Advokat Mijatov

Termalna štampa​ 

Prefinjena biserna osnova ostavlja prostor za snažno istaknut zlatni logo i druge detalje na ovoj kartici. QR kod personalizacija za najpametniju vizit kartu.

Klijent
Urban Rhinos

Termalna štampa​ 

Jedinstveni dizajn vizit karte – bronzana osnova sa crnim i crvenim detaljima. Veliki crni naslovi, koji su isečeni na krajevima kartice će definitivno ostati u trendu još dugo.

Klijent
Semargal (Silver)

Termalna štampa​ 

Luksuzna srebrna kartica sa srebrnim lakiranim detaljima. Bogat dizajn koji ostavlja izuzetno jak utisak koristeći efekat refleksije na srebrnim elementima.

Klijent
Topić

Termalna štampa​ 

Bronzana osnova sa specijalnim efektom prelamanja svetlosti. Crni i crveni detalji koji ističu delatnost poslovanja.

Klijent
Sterling

Termalna štampa​ 

Moderan dizajn sa jarko-crvenim detaljima i logom. Poseban efekat prelamanja svetlosti koji se dobija na plastičnoj kartici ispod čije laminacije se krije biserna boja.

Klijent
Advokat Petrović

Termalna štampa​ 

Luksuzna mat crna osnova sa imitacijom laka i naglašenim zlatnim elementima. QR kod personalizacija za kontakt.

Klijent
Solelos

Digitalna štampa

Plastična vizit karta na biserno beloj osnovi koja ima izuzetno lepu i otmenu teksturu i efekat prelamanja svetla.

Klijent
Advokat Ivanović (Black)

Termalna štampa​ 

Crna luksuzna vizit karta sa mat laminacijom, zlatna metalik, crnа i bela folija. QR kod za lako čuvanje podataka.

Klijent
Advokat Ivanović (Gold)

Termalna štampa​ 

Zlatna plastična vizit karta sa crnim detaljima. Zlato na crnoj osnovi izgleda bolje, ali u ovom slučaju se izbegava dodatna bela folija.

Klijent
Trio-team

Termalna štampa​ 

Crna mat kartica sa zlatnim elementima za naglašen korporativni izgleded koji uliva poverenje.

Klijent
Alexandar cosmetics

Termalna štampa​ 

Raskošan dizajn sa zlatnim ili belim detaljima i logotipom u sredini.

Klijent
GD Smart COnsult

Termalna štampa​ 

Biserna vizit kartica sa belim lakiranim detaljima doprinosti otmenom dizajnu. Crna štampa informacija i logotipa se jasno ističe.

Svratite kod nas na kafu!

Program lojalnosti kartica

Mi nismo velika korporacija, što ne znači da nismo do sada odgovarali na zahveve velikih baja, već da imamo jednostavan pristup u komunikaciji sa klijentima. Kod nas ne dolazite na sastanak već na kafu.

Možete doći i na početku samog projekta, bez dizajna. Dovoljno je da  imate viziju za projekat koji uključuje karticu. 

              Mi se na toj kafi nećemo diviti vašem dizajnu ako mislimo da to neće ispasti dobro na plastičnoj kartici. 
              Mi se nećemo složiti sa vašim pristupom za program lojalnosti ukoliko vidimo rupe.

Učestvovali smo u brojnim projektima oko kartica i programa lojalnosti i ne suzdržavamo se da podelimo naše znanje i iskustvo. Vaša plastična kartica i projekat oko nje su isto tako i naš proizvod i projekat na koji želimo da smo ponosni.

Kako poručiti

Svratite kod nas na kafu

Njegoševa 8, sprat 5
Beograd, Vračar

Pošaljite upit

sales@kartica.rs

Pozovite

+381 62 789 271

Preko kontakt forme