MHT Group

PLASTIČNE KARTICE

Štampane plastične kartice za sve grane industrije: hotelske kartice, ID kartice, Loyalty kartice, poklon kartice, vizit karte i mnoge druge.

Kartica.rs je jedan od prvoosnovanih brendova MHT group-e, koji danas obiluje dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji plastičnih kartica.

Šta mi radimo?

Proizvodimo najlepše u najkvalitetnije plastične kartice zajedno sa Vama. Imamo 18 godina iskustvo kada je u pitanju štampa na plastici, a glavni cilj nam je da izuzetno komplikovanu tehnologiju štampe prilagodimo vašim željama i tako zajedno napravimo najlepšu karticu. Najbitnije nam je da Vam proces nabavke učimo jednostavnim i da budete zadovoljni rezultatom na kraju.

Kako mi radimo?

Za nas je bitno da svaka kartica bude kvalitetna i da njen izgled privlači pažnju. Počevši od dizajna pa do samog pakovanja i prezentacije kartice, pridajemo značaj svakom procesu koji je neophodan za štampu kartica. Mi radimo zajedno sa Vama.

Plasticne kartice

Svratite kod nas na kafu!

Program lojalnosti kartica

Mi nismo velika korporacija, što ne znači da nismo do sada odgovarali na zahveve velikih baja, već da imamo jednostavan pristup u komunikaciji sa klijentima. Kod nas ne dolazite na sastanak već na kafu.

Možete doći i na početku samog projekta, bez dizajna. Dovoljno je da  imate viziju za projekat koji uključuje karticu. 

  • Mi se na toj kafi nećemo diviti vašem dizajnu ako mislimo da to neće ispasti dobro na plastičnoj kartici. 
  • Mi se nećemo složiti sa vašim pristupom za program lojalnosti ukoliko vidimo rupe.

Učestvovali smo u brojnim projektima oko kartica i programa lojalnosti i ne suzdržavamo se da podelimo naše znanje i iskustvo. Vaša plastična kartica i projekat oko nje su isto tako i naš proizvod i projekat na koji želimo da smo ponosni.

Štampanje plastičnih kartica

Izuzetan kvalitet je glavna odlika naše plastične kartice. Kako bi krajnji proizvod bio najbolji potrebna je visoko-tehnološka oprema za štampu i laminaciju, pažljivo rukovanje materijalom i izuzetno kvalitetna štampa (213-240 lpi). To podrazumeva da su svi elementi dizajna jasni i precizni (tačno na mestu na kom treba da budu). Dodaci, kao što su lak, mat ili zlatotisak učiniće da se detalji na vašoj kartici istaknu i da celokupnom dizajnu daju novu dimenziju.

Personalizacija plastičnih kartica

Štampanje ličnih podataka i serijskih identifikatora su sastavni deo proizvodnje plastičnih kartica i njihovih pratećih elemenata. Možemo vam ponuditi širok spektar tehnologija za štampanje imena, serijskih brojeva, barkodova, QR kodova, PIN kodova prekrivenih greb-greb folijom, fotografija u boji. Snimanje podataka na magnetne trake, beskontaktne i kontakt kartice. Reljefna i ravna personalizacija.

Dizajn plastičnih kartica

Dobar dizajn plastičnih kartica nije samo lepa vizija. Kombinuje kreativnost, specifične tehnologije štampe, mogućnosti prilagođavanja i znanje digitalnih tehnologija za njihovu primenu. Dugogodišnje iskustvo u štamparskoj industrij nami omogućava da stvorimo dizajn koji je u potpunosti u skladu sa mogućnostima tehnologija štampe za plastične kartice i tako garantuje izuzetnu realizaciju.

Pakovanje plastičnih kartica

Ponekada je potrebno da vaša kartica bude deo paketa koji sadrži drugi reklamni materijal, liflete, brošure, pristupnice i da bude u atraktivnom pakovanju. MHT Group nudi specijalno izrađene kartonske ambalaže specijalnog oblika, načina sklapanja i dizajna za sve namene. Možemo vam ponuditi gotova rešenja ili napraviti nešto jedinstveno. Kompletno rešenje sadrži plastičnu karticu, brošuru, pristupnicu, drgi marketinški materijal koji je adekvatno spakovan i spreman za distribuciju.

Kovertiranje plastičnih kartica

Ukoliko vam je potrebno da kupcima izdajete svoje kartice smeštene u okviru propratnog pisma u koverti, imamo rešenje za vas. Rado ćemo zajedno razgovarati o tome koje su mogućnosti i šta bi bilo najpogodnije za vas. MHT Group nudi sveobuhvatno rešenje za kovertiranje plastićnih kartica (mailing), počevši od dizajna i proizvodnje kartice, pisma, koverte i pratećih reklamnih materijala,  personalizacije kartica, pisma ili koverte, njihove provere, lepljenja karticu na pismo, savijenja i sklapanja.

Kako poručiti

Svratite kod nas na kafu

Njegoševa 8, sprat 5
Beograd, Vračar

Pošaljite upit

sales@kartica.rs

Pozovite

+381 62 789 271

Preko kontakt forme