MHT Group

PLASTIČNE KARTICE

Kartica.rs je jedan od prvoosnovanih brendova MHT group-e, koji danas obiluje dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji plastičnih kartica.

Postoje mnoge kompanije koje mogu napraviti plastične kartice, međutim samo neke od njih mogu pomoći u samom razvoju poslovanja. Stoga, u našoj kompaniji vam nudimo kompletne konsultacije na svim poljima u vezi sa plastičnim karticama i njihovim korišćenjem, sve u cilju kako bismo pronašli najbolje rešenje koje je specijalno krojeno samo za Vas.

MHT vam nudi širok spektar projekata koji uključuju štampanje, personalizaciju, slanje i dostavu različitih kartica, a sve to sa fokusom na visok kvalitet, niske cene, odličnu uslugu i kratak rok.

Strateška partnerstva i demonstrirane veštine naših saradnika daju nam potrebno iskustvo i sigurnost da Vam možemo ponuditi kvalitetnu uslugu koja bi prevazišla sva vaša očekivanja.

MHT Group nudi sve vrste plastičnih kartica (PVC kartica) sa barkodom i magnetnom trakom, sa kontaktnim, beskontaktnim čipom i SIM karticama koje se primenjuju u različitim industrijama poput transportne i finansijske, zatim u zdravstvu, hotelijerstvu, prehrambenim lancima i ostalim industrijama. U skladu sa prethodno navedenim, bilo da su Vam potrebne identifikacione, članske, promo, bonus, gift, hotelske ili plastične vizit kartice, naš iskusni tim Kartica.rs je tu da uvek pronađe idejno i specijalno krojeno rešenje za Vas.