ACS JE DOBITNIK NAGRADE ZA INOVACIJE 2019

Decor

Hong Kong, 21 decembar, 2018 – Kompaniji Advanced Card Systems Ltd. (ACS), glavnom dobavljaču čitača pametnih kartica za PC u Pacifičkom obruču i u top 3 dobavljača na svetu (Izvor: Frost&Sullivan), je izraženo priznaje za lidera inovacija 2019. ACS-u je 20. decembra 2018 odato priznanje za najinovativnije rešenje u oblasti pametnih kartica u hotelskom kompleksu Cordis u Hong Kongu.

Događaj je organizovan od strane Corphub-a, integrisane digitalne platforme koja je usresređena na procenu poslovanja i finiansija. Prepoznaje istaknute uspehe Hong Kongških kompanija koje se bave inovacijom i pametnom tehnologijom. Svi pobednici su izabrani od strane žirija koje sačinjava grupa elitnih poslovnih lidera, direktora i profesionalaca iz različitih oblasti koji su se odlučivali za pobednike uzimajući u obzir faktore kao što su korporativno upravljanje, finansijsko dostignuće, učešće na tržištu, inovativnost proizvoda i društvena odgovornost.

“Nega i korišćenje pravog talenta je oduvek bio ključni faktor za uspeh za razvoj proizvoda. Želeo bih iskoristim ovu prilku da se zahvalim svim našim kolegama za sjajan posao koji su obavili u poslednje dve decenije. Bez snažnog tima ne bi bili u mogućnosti da rastemo kao IT firma i da postanemo lider u industriji.” rekao je Gilbert Leung, podpredsednik ogranka za prodaju i marketing. “ACS će nastaviti da ulaže stedstva u istraživanje i razvoj i doprineti sa još mnogo inovativnih i pametnih rešenja koji će biti od koristi svim ljudima.”

Roman Habov
Roman Habov
July 28, 2021
DRUGO

Razlike između “Retransfer” i “Direct-to card” štampanja

ACS JE DOBITNIK NAGRADE ZA INOVACIJE 2019

Čitač lične karte: 10 stvari koji mora znati pre da kupite